Перший дзвінок 2016

02.09.2016 21:45

1 вересня в нашому навчальному закладі відбулося урочисте, патріотично піднесене свято Першого дзвоника, приурочене початку нового 2016–2017 навчального року. Цього дня шкільний двір наповнився бантами, різнокольоровими букетами.

   Поряд із терпким болем через трагічні події, які переживає зараз наша країна, все ж було  радісне відчуття того, що попереду нова сторінка життя – цікава, барвиста й повна нових звершень – школярі, вчителі, батьки, гості зібрались на подвір’ї  закладу, щоб разом розпочати новий навчальний рік.

В цей день линули вітання від сільського голови Бійчук Галини Миколаївни. Привітавши усіх з початком навчального року та побажавши педагогічним працівникам здоров’я, успіхів у нелегкій праці, школярам - успішного навчання, наполегливості в досягненні знань, Галина Миколаївна подарувала першокласникам подарунки.

Звісно, слово мали й наші найменші друзі, які палко привітали кожного з початком осені та нового навчального року. Зі словами вітання виступили й одинадцятикласники. 

На завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок в руках маленьких «першачків», який покликав учнів до класів на перший урок.