Новорічний зорепад

30.12.2016 16:43

 

Різдвяні дні ми так довго чекаєм…
Свята ідуть на наш поріг.
Колядників всіх радо зустрічаєм –
І так завжди, з року в рік.
 
А з колядкою прийде до нас
Казка різдвяних снів,
І засяє в небі яскраво - 
Зірка святкових днів.
 
То ж не сумуй, а чекай благодаті,
Яку зішле Господь з небес.
В Різдвяні дні повсюди, в кожній хаті,
На всіх чекає багато чудес.

     Зима – надзвичайна, прекрасна, дивовижна пора року. Коли на ясно-блакитному небі сяє сонце, ріки та озера скуті кригою, гілки дерев та кущів вкриті інеєм, все навкруги світиться та виблискує, здається, що потрапив у казку. А ще зима – це час веселих свят, час, коли збуваються найзаповітніші мрії та фантазії, час щастя, веселого сміху та подарунків. Одному з найулюбленіших дитячих свят – Новому року – був присвячений концерт, що відбувся у  Довгалівській ЗОШ   30 грудня 2016 року.

    Усі присутні – гості, вчителі, батьки, учні уже вкотре впевнилися, що наша рідна школа неймовірно багата на таланти. Кожен виступ – як сольний, так і колективний - був неповторним, цікавим, унікальним. Веселощі, жарти, танці, співи, хоровод, вітання Діда Мороза, Снігуроньки… Учні своїми неймовірними творчими здібностями змогли задовольнити кожного, навіть найвибагливішого глядача. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

    Бажаємо від усієї душі, щоб у Новому році все те, що ви загадаєте біля ялинки в новорічну ніч, обов`язково збулося! Нехай 2017 рік стане роком нових звершень та сподівань