День Перемоги!

10.05.2016 14:48

День Перемоги!

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні.

У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Щорічно у травні ми святкуємо день легендарної перемоги над фашизмом в Другій світовій війні і День пам’яті загиблих воїнів. Молоде покоління повинно пам’ятати тих, хто здобув перемогу та звільнив Європу від нацизму.

З метою патріотичного і морального виховання молоді, знайомства з історією Великої Вітчизняної війни, вшанування пам’яті подій, героїв війни та святкування 71-ї річниці Перемоги було проведено ряд заходів:

класними керівниками 1- 4 класів було проведено уроки мужності «Крізь полум’я війни», де учні молодших класів дізналися про трагічні події тої страшної війни, вшанували пам’ять загиблих воїнів-визволителів;

урочиста лінійка – реквієм «Тут вічний не вогонь – тут пам'ять вічна», присвячена 71 річниці Перемоги над нацизмом для учнів 5 – 11 кл. Учні вшанували пам'ять героїв-визволителів хвилиною мовчання, прочитали вірші, співали.

День Великої Перемоги - символ безсмертного подвигу воїнів і трудівників тилу - відзначають мільйони наших співгромадян, згадуючи події тієї страшної війни та віддаючи данину пам'яті й поваги кожному ветерану. В цей день, ми вшановуємо і згадуємо тих, завдяки кому ми можемо працювати, радіти життю і виховувати наших дітей.

В цей день шлемо найпалкіші вітання усім, хто у кривавих боях чи працею в тилу наближав довгоочікувану мить Перемоги, хто береже світлу пам’ять про загиблих і піклується про живих. Бажаємо усім мирного неба над головою, міцного здоров’я, достатку, довгих років щасливого життя, впевненості у завтрашньому дні та світлих надій на майбутнє!