ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ Й ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ

09.05.2017 18:51

 

Знову вічний вогонь обпікає серця,

Знову спогад далекий приносить неспокій,

Бо дорогам воєнним немає кінця,

 Бо приходять до Вас побратими крізь роки,

Збираючи друзів в останній політ,

Щоб по їхніх стежках вже онуки ходили...

Тільки вічний вогонь об'єднує усіх, 

Щоб вклонитися Вам і солдатським могилам...

День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

    Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.

     Сьогодні в Довгалівській ЗОШ І-ІІІ ступенів   відбувся урочистий мітинг «Тих днів не меркне слава», з нагоди Дня Пам'яті і Примирення та 72-ої річниці Дня перемоги над нацизмом у  Другій Світовій війні... На мітингу панувала урочиста та піднесена атмосфера. Для всіх присутніх звучали пісні воєнних років та вірші. Присутні віддали шану загиблим хвилиною мовчання. На завершення мітингу відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку.

Назавжди в наших серцях залишиться безмежна вдячність ветеранам Великої Вітчизняної війни за їх величний подвиг в ім'я всього людства на землі.