1 вересня

02.09.2015 17:23

1 вересня – це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного з нас. Для першокласників це завжди хвилюючий момент, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але, водночас, нелегкий час до пізнання, до нових звершень.

Перше вересня цього року порадувало справжнім літнім теплом та яскравим сонцем.

Педагоги – як завжди найкрасивіші, впевнені та організовані, насправді були раді бачити своїх учнів. Старшокласники, які раптом подорослішали за літні місяці, не відразу впізнавали своїх засмаглих однокласників у вишиванках. Першокласники, яких було ледь видно з-за букетів пишних осінніх квітів. Матусі, що раз-у-раз поправляли своїм школярам зачіски чи шкарпетки. Татусі, що весь час шукали гарного ракурсу для фото в сімейний альбом. І бабусі з дідусями, які тихенько змахували сльозу, чи то від сонця, чи то він ностальгії за власним дитинством.

І все було як годиться – і слова привітання від директора, і вірші в мікрофон, які діти читали незнайомими для себе голосами, і перший дзвоник, які дали гарнесенька дівчинка і підліток – надія школи. Але гімн цього року лунав якось особливо урочисто, і всі стояли струнко, а діти та дорослі, пошепки та вголос підспівували.

З вітальними словами виступили гості:голова  сільський  голова Бійчук Г.М., замісник директора «ПП Довгалівське» Довгошея І.І. 

Особливі слова вітань від гостей прозвучали для першокласників та випускників. Учні 11 класу за українською традицією привітали 6 першокласників та подарували їм подарунки.

Урочистості з нагоди святкування початку нового навчального року закінчилися веселим закличним шкільним дзвоником, який  дзвінко пролунав на подвір’ї нашої школи.